IDAG

2012-02-29
Har jag vandrat runt i ett par sköna dojor från Reebok.

VÅREN 2012

2012-02-29
- Shorts i olika färger, (trashade, med nitar, med mönster, med sönderdragna fickor and you know the rest) loafers, enkla och strama hästsvansar, sockervaddsrosa, matchande över och under plagg och kuvertväskor i alla olika färger och storlekar.

KILA STADIGT

2012-02-28
Hann precis förbi Nilsons efter jobbet innan alla affärer skulle stänga. Vilken fröjd, vilken lycka. Och ännu bättre...köpte på mig dessa par hem. Snart får ni se dom på.

Nu: Laga italienskt, kolla ikapp några avsnitt av Stylisterna och Top Model Sverige. Tjing!

AJ

2012-02-28
En mindre trevlig förmiddag, lite panik och några blodprov. Gräv inte ner er, det är inget allvarligt. Nu är det dags att duscha bort sjukhus lukten, get dressed och åka till praon.

DET BÄSTA

2012-02-28
Att vakna till Guns N' Roses på morgonen. Denna låt gör mig glad och lycklig. Och det är väl så man ska starta dagen?
-
Notis till mig själv: Städa badrummet och kapa klorna.

VÅREN 2012

2012-02-26

- Sorbetpasteller, färgmix, pälsar, sportigt, mockaboots, alla världens flätor, naturlig make och ljusa naglar.

Kommer i 5 delar att lägga upp lite trender till våren. Har spanat, snappat upp och läst på från olika sidor och nu är jag redo för nästa säsong, kom igen våren, kom hit!

SÖNDAGS MYS

2012-02-26
I joggingdojorna så tog jag mig ut med Ebba på en morgon runda runt Stora Holmen. En kombo av vårsol, frisk luft och en massa skratt. Vi gjorde ett litet stopp och brunchade på Cajsa Wargs café inne i Wadköping. Gillar dom små husen med några år på nacken. Vad bjöds det på? Italiensk macka med kyckling, mozarella och pesto! Och innan avfärd besökte vi karamell butiken. Lite välförtjänt söndags mys.

JUST NU

2012-02-25
Mitt i allt rensande och packande kom jag över en hel drös med tidningar, däribland VR. Så just nu håller jag istället på med ett inspo experiment. Eftersom jag aldrig kommer att läsa om alla tidningar från grund så sparar jag det viktigaste, det vill säga: Mode och trender, alla slags beauty grejer, recept, träning, fynd och andra coola collage. Nu handlar det bara om att klippa, riva och sortera men senare ska jag göra större grejer av det här. Men det får ni se då.

VÅRVÄDER

2012-02-24

VECKANS WANTED

2012-02-21

Fööör snygga!! Skulle gärna vilja bära dessa på foten i vår. Märket Diesel och kostar dessvärre nästan 2000 kronor. Så jag antar att det är se men icke röra. Drömma får man iallafall göra. (oj, fick visst till ett litet rimm där också)

FRUKOST

2012-02-19
Börjar dagen med en liten frukost. Resten av förmiddagen ska jag små städa och plocka lite här i hemmet. Sen åker jag till pappasen i några dagar. Har även förberett ett inlägg till senare så det inte står tomt här.
-
En annan grej, har ingen bloglovin ikon här på sidan, så här får ni chansen om ni har funderat på att följa!
bloglovin

IM THINKING ABOUT ME, IM THINKING ABOUT YOU, IM THINKING ABOUT US

2012-02-18
So simple

Jag tog mig en väl förtjänt paus här. Har varit jätte trött och haft träningsvärk hela dagen. Har små packat lite till flytten och så. Har knappt varit uppe på bena alls idag, men det har varit behövligt. En latar dag för att orka med alla roligheter som kommer under sportlovet. Som faktiskt har börjat nu. Fortsätter pausen och beger mig tillbaka till sängs. Blir inte mer än så för nu. Hörs imorgon! xx

IGÅR OCH IDAG

2012-02-17
Pizzakäk, dansat och skrattar tills sent, sussar med 3 härliga, vaknar 4, ute och smyger vid 6, dunkande musik i buss, somnar en stund, vaknar upp till vackra vyer!! Kör på förfullt i flera timmar med en hel drös med brudar och självklart pausar med varm oboy och kexchoklad. Två riktigt bra dagar.

ETT VYKORT FRÅN

2012-02-17
ROMME!!!
Här kommer en liten hälsning till er från oss. Kör förfullt med några härliga brudar från klassen. Gud vad jag älskar slalom!!

EN GO VÄN

2012-02-13
Söt vän som sitter och gör collage på oss på sin mobil på fritiden. Haha. Du är bra. Det vet du. Och ja, jag vet att min utväxt bokstavligen lyser på bilderna nederst.

En ynka vecka kvar till sportlovet och efter det praktik i tre veckor. Har fortfarande en del skolarbete att bli klar med tills torsdag. En samhälle uppgift + komplettering, trendrapport, engelska uppsats och matte kompletteringar. Sen på fredag åker vi till Romme!!

LITE ANVÄNDBART

2012-02-12
1. Aco - Body lotion.
2. LdB - Lotion med Aloe vera, använder det till torra händer.
3. Cottonseed mousse - Till självlockigt hår, håller lockarna fina och ofrissiga, finns på The Body Shop.
4. Vaseline - Vad mer kan jag skriva? bort med torra läppar!
5. Tec nil art - Silkesdroppar, krävs väldigt lite till en stor del av håret, luktar gott!
6. Nagellack - Rött, rött, rött! Detta hittas på Kicks.
7. Survivior - Orangerött läppstift från Make up store, fint till sommar brännan.
8. Christina Aguilera - Såhär luktar jag nästintill varje dag.

ONE BLACK, ONE COLORED, ONE PATTERNED

2012-02-11
Fann dessa tre midjekorta toppar med korsrygg från Gina. Och det bästa? 99:- styck!!

MÅNGA PAULIN(E)OR

2012-02-11
Rosa stickad - Gina, Animal keps - Stockholm

Ett enkelt hej! Fredagen i skolan, hantverk hela dagen. Tog ut produkter och stylade hår. Och så var det lördag igen. På humörs fronten ligger jag på mitten. Kroppen värker och plugg måste tas tag i. Men innan det så drar jag en sväng till Marieberg. Hörs sen. Ha de fint!

KIND OF BOYISH

2012-02-09
Jeans - Gina, Svart t-shirt - JC, Animal keps - Butik i Stockholm, Dunis och Converse

To do: Träna, Plugga matte, laga mat och beta av lite grejer och packa ner i kartonger. 51 dagar kvar till flytt.
-
50 dagar kvar till Ritz.
2 veckor kvar till praktik.
1 vecka kvar till Romme.
1 vecka kvar till sportlov.
3 veckor kvar i skolan överhuvudtaget till påsklovet.
Ha de fint!

I WANT THEM

2012-02-08
Veckans wanted: Dessa gråa jeans med väldigt långa dragkedjor där bak, en dröm till ett par höga klackar.

VÅRENS MODE

2012-02-07
Snart är den mjuka och romantiska trendsäsongen här med några skarpa inslag. Jag pratar om våren 2012. Dom mörka nattfärgerna byts ut till sorbetpasteller. Sockervaddsrosa, Lavender, Cyan, Mjölkchoklad, Vitt, Hallonrosa och huvudfärgen mintgrön kommer synas överallt i modevärlden. Och även en ny neutral färg dyker upp, som kallas "Split pea". Balenciga blockar boxiga jackor i grönt, svart och guld. Hermés skapar grafiska mönster med orange, svart och vitt medans Costume National och 3.1 Philip Lim tar sig an pastelltrenden i blockversion genom att tillsätta en dos svart som accentfärg.
-
Håller på att skriva en trendrapport om vårens mode och färger i skolan. Här fick ni ett litet inslag om vad som kommer dyka upp framöver. I vår vill jag gå klädd i pudriga rosa klänningar och toppar i mintgrönt och citrongult.

VÄRD KVÄLL

2012-02-06
Tillbringade kvällen med ett underbart saknat gäng. En go' fyllde år och vi fikade, pratade och sjöng. Grattis min vän. Nu när jag kom hem så kände jag hur jäkla trött jag var. Och det är måndag. Hade glömt. Ska slå på senaste avsnittet av Stylisterna och sedan sova. Uppar mer imorgon. Hugs

HUR TUFFA?

2012-02-04
Gina Tricot 349:-

SKÖN FREDAG (MOBILT)

2012-02-03
Förra fredagen var det jag som fick jobba. Idag får jag slappa. Får håret tvättat, fönat och stylat av Michelle. Sånna här fredagar i skolan är mer än välkomna.

EN LEDIG DAG

2012-02-02
Har en ledig dag från skolan och strosar runt på Marieberg med mamma. Har inhandlat ett pa nya jeans och ett par shorts som jag ska visa upp senare. Vi gjorde även ett litet fika stopp på Espresso House. Varm choklad toppat med grädde och marsmellows samt tre cupcakes i smakerna choklad, blåbär och hallon/lakrits!

FANCY BREAKFAST

2012-02-01
Sånt här passar bra när man vill att allt ska gå snabbt. Två Mctoast och en choklad innan skolan. Visst, det är onsdag, men storebror min fyller 19 idag så då får man mulla en "fancy breakfast". Då vet ni också vad jag ska göra ikväll, fira honom. Hörs!